RSS

Welcome to my Blog
Hope you enjoy reading.

Monday, January 24, 2011

City Ville ^ ^


Lame benar rase x on blog n blogwalking ni...hu2..bukan aper skrg ni aku teraddict ngn online game bru...CITY VILLE..x psl2 aku termain game tu n teraddict la plk..hari ni hr ke 6 aku maen n bru di level 25....biaselh klu aku maen suatu game ni..aku akn mencari2 die punye strategi (yes...mesti kne ad startegi..sbb ak x suke maen sekadar maen jek..x dek feeeel)..ye la..mcm mn nk dpt duit banyk..camane nk cepat naik level..cmane nk gune energy wisely..mencari jawapan utk bagaimana tu lh yg menyebbakn aku teraddict...dlu ngn cafe world...da aku jumpe method tuk selsai permasalhn bagaimana ni…n berhasil..asal ak apply je method tu..it will be fine..so ak pn slow2 je la maen café world ni..tp bru di lvl 106 kot..skrg cam mls ckit nk on café world ni..sbbnye tenet lembab…ak punye la mnuggu nk masak..da la lame..tp bile nk serve tengok…ckit jek tiggal..sbbnye tenet yg mlambtkan game tu nk save ape yg ak da wat…huh..mase café kecik dlu ok je maen..da besar,punye la lembab (pakai broadband jek…hu3)..-_-‘ tu yg mlas..

skrg ni city ville plak..yg ni kne bina bandar, decorate..tanam2 pn ade….ape yg aku skrg dok wat ni..mncari bagaimane nk memaksimumkan income aku..aku try la ubah2 yg mne patut…yg ni bru jumpe die punye strategi..da apply da..mmg berhasil la klu nk dpt duit bnyk..tp x maksimum lg..tgh mencube tuk dpt yg maximum..n ini memerlukn mase tuk kumpul duit…kdg2..utk dptkan income yg maksimum, invest pn kne bnyk or maximum gak (ni ape yg aku prasan la tym maen city ville ni)

tp tu la..esok aku kne g KL…ade hal..aii..tertangguh la aku punye city ville ni..da la aku punye broadband mmg cam sipot tua sakit yg nazak kt sane..nk on tenet pn merayap..(kdg2 x dpt lgsg) ni plk nk maen game…hampeh..-_-‘

herm….k la kawan2...bye bye… thanx krn sudi membace.. ^ ^


3 Defect Solutions:

eja said...

hey, anda di tag....

Amira Naddia said...

try men game monster world. besh gak!

hans said...

hahahaha
den dah malas main game fb
kang nanti gian

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Post a Comment

Drop ur Link